Cobrança excessiva de taxas para liberação de valores na plataforma CoinMarketcap

05/03/2026 às 12:54

Esto aque pra refoça a minha Reclamaçao. Eu tenho um lucro pra receber de uma plataforma que me envio para o aplicativo do CoinMarketcap que so me pede taxa ja paguei de taxas 23.500.00 pra receber 500.000 quintos e pouco Mil e eles do surpot dom CoinMarketcap. Comtinua Enxerido taxas o que faço pra receber ja bedim ate as coisa de detro de casa pra paga. Taxas

18/05/2026 às 16:17

Hello Tania, based on the information provided in your message, we believe you are speaking with a scammer. As a reminder, CoinMarketCap is not an exchange or wallet, and as such, there is no deposit or withdrawal on our platform. This means, there are no funds (no money) on our platform. If there is someone telling you that you have funds on CoinMarketCap, then they are a scammer. We recommend always contacting CoinMarketCap through our official request form: https://coinmarketcap.com/request This is how you will know you are speaking with the authentic CoinMarketCap team. Thank you.

19/05/2026 às 05:56

A 3 a4 anos que meu marido vei tetando resgata o seu licro de clipitumoeda. A plataforma orde meu marido investio. Trasferio pra o App do Coinmarketcap. E este lucro total ja trepaço 800 mil. Taxa paga ja ta em um 30 mil pago ate que meu marido nao teve condiçoes de paga. Mais. Porque e taxas em cima de taxas air niguei e banco. Niguei guenta. Insto e um abisurdo..

19/05/2026 às 12:53

Hello, based on the information provided, we believe your husband may have been misled by a scammer. CoinMarketCap is NOT an exchange or a wallet. You cannot deposit, withdraw, or transfer funds on our CoinMarketCap platform. There are no funds (no money) on our platform. CoinMarketCap provides only free informational data regarding cryptocurrencies and exchanges. There are no fees to use our CoinMarketCap platform. Thank you.